WHA Dreihausgasse, Dunaj


Hard Facts

 • Material

  Perforirana pločevina tip "LV5x20/8,5x25 Alu 2mm

 • Uporaba

  Polnilo balkonske ograje

 • Lokacija

  WHA Dreihausgasse 11, 1150 Dunaj

 • Leto

  2019

 • Arhitekt
 • Izvedba

  Schlosserei Kemmer, 8251 Bruck

 • Posebnosti

  Standardna perforirana pločevina ProMetall – izvedba z linijsko perforacijo

MODEREN NAČIN BIVANJA V RUDOLFSHEIM-FÜNFHAUS

Tako imenovano petnajsto okrožje Dunaja, velja za multikulturno naselje, ne zgolj zaradi tega, od koder prihajajo ljudje, ki tam prebivajo, temveč tudi zaradi pestrosti kulinarične ponudbe, trgovin in novih, inovativnih podjetij.

Kontinuirane selitve v to četrt iz drugih, dražjih okolij imajo za posledico moderne, urbane, bivanjske kakor tudi poslovne združbe. Bližina centra in dostopnost je le še dodaten bonus. Tukaj gre za popolnoma nov trend življenja in dela, z zanimivo in pestro dodatno ponudbo lokalov in barov ter modernih poslovnih prostorov.
V ulici WHA Dreihausgasse, petnajstega okrožja, so odlične življenjske razmere. Brezčasen dizajn petnadstropne zgradbe, ki je nevsiljivo umeščena med sosednje zgradbe, z izstopajočimi podrobnostmi in uravnotežen minimalističen dizajn. Kot polnilo balkonske ograje je uporabljena perforirana pločevina ProMetall, tip "LV5x20/8,5x25 Alu 2mm. Elegantna linijska perforacija, uravnoteža lahkotnost kombinacije, v nasprotju z masivno konstrukcijo. Oblikovno uravnotežena izvedba in hkrati privlačen argument urbanega življenja v mestih, zlasti za mlado, najemniško publiko.

EKSPANDIRANA PLOČEVINA - praktična in elegantna

Ekspandirana pločevina oziroma ekspandirane rešetke se oblikujejo iz enega kosa kovine, pri čemer ne nastanejo obrabljeni konci, obremenjeni spoji ali varjeni šivi. Na ta način temu trajnostnemu, robustnemu materialu omogočimo ogromno trdnost in površinsko stabilnost, zaradi česar je idealen za izdelavo fasad. V ta namen lahko uporabimo različne materiale. Mrežna očesa imajo večinoma obliko romba, šestkotnika, kroga ali kvadrata ter niso pletena ali varjena. Različne vrste mrežnih očes ustvarijo različne učinke. Material tudi v razrezani obliki ohrani svojo trdnost. Fasade iz ekspandirane pločevine so zaradi svojega tridimenzionalnega videza prava paša za oči.

Weitere Lochblech-Referenzen finden Sie hier.
Related
Benutzen Sie unseren Referenzen-Finder um ausgewählte Referenz-Projekte in natura zu besuchen.
Referenzfinder

naslov

ProMetall d.o.o.

Šmartinska cesta 130

SI-1000 Ljubljana

Pokažite se Google Maps »

Na voljo smo Vam

pon - pet or 8.00-16.30 ure

Kontakt

Pisarna za obdelavo

naročil: +385 (0)1 373-4248

Vodja prodaje Slovenija

GSM: +386 40 490 808

FAKS: +385 (0)1 373-4685

Email: office@prometall.si

 

Iskalnik-
referenc


© Prometall
Top