Parkirne hiše

Atraktivna arhitektura se je razširila tudi na področje parkirnih garaž. Elementi iz ekspandirane kovine se povezujejo z močnimi barvami, kot sta rdeča in oranžna.

Parkirna hiša Sonnenallee

Parkirna hiša kot katedrala. Arhitektura se igra z loki in hladnimi materiali, zaradi česar fasada zagotovo pritegne številne poglede.

Parkirna hiša Planai

Arhitektura, ki služi namenu, v kombinaciji z impozantno podobo. Parkirna hiša raste iz hriba, kot da bi bila del pokrajine.

Parkirna garaža Hütteldorf

Park & Ride objekt Hüttendorf izpolnjuje tako zahteve po ekonomičnosti, kot tudi po dizajnu. Fasada iz ekspandirane kovine harmonično združuje zeleni antracit in betonske elemente.

Parkirna hiša Donau City

Velik prometno-funkcijski objekt zaradi fasade iz ekspandirane pločevine deluje transparentno in lahkotno. Parkirna hiša se lepo ujema s podobo mesta.

Nežno ogrinjalo iz ekspandirane kovine obdaja parkirni objekt kot železna srajca. S tem ga optično dvigne nad klasične objekte.

Parkirna hiša Deželne bolnice Landesklinikum

Tehnologija v simbiozi z uspešno arhitekturo omogoča pozitivno in estetsko privlačno doživljanje prostora – tako za avtomobile kot za ljudi.

Parkirna hiša bolnice LKH Mistelbach

Svetla fasada iz ekspandirane kovine deluje deloma kot plezalna opora za ozelenitev, ki da kovinski lupini poseben učinek.

Transparentnost prav na področju parkirnih objektov predstavlja pomembno temo. To je lep primer, kako strankam s pomočjo pametne arhitekture omogočiti učinek varnosti.

Ko se umetnost in zaščita pred pogledi združita v sliki. Kombinacija premišljene funkcionalnosti in sodobne interpretacije motiva svetega Krištofa stavbi nudita arhitekturno in umetnostno dodano vrednost.