Codico Holding, Perchtoldsdorf

GOLA DEJSTVA

Material

Žaluzijske rešetke vrste »WALL«, prešane rešetke MO 66×44; TS 30×2;
FS 40×2; 45 stopinj poševno; vsestransko ploščato robljenje 30×3;
Vroče pocinkano jeklo + premaz RAL 9007

Uporaba

Fasada

Lokacija

Codico Holding
Zwingenstraße 6-8
2340 Perchtoldsdorf

Leto

2019

Arhitekt

HAWLIK GERGINSKI Architekten ZT GmbH

Izvedba

Grabner, 8230 Hartberg

Posebnosti

Investitor CODICO se zavzema za dizajn pri prodaji kakovostnih elektronskih gradbenih elementov, ProMetall pa za nadpovprečni dizajn kakovostnih kovinskih fasad. To naključno podobnost podjetij iz različnih branš je Prometall še dopolnil s kakovostnimi žaluzijskimi rešetkami.

Ko se srečata dizajn elektronskih komponent in dizajn kovine

Sedež podjetja CODICO Holding se nahaja v avstrijskem mestu Perchtoldsdorf in obsega pisarne, rekreativni in sporstitveni park in 5.000 m2 velik logistični center.

Sedež podjetja CODICO Holding se nahaja v avstrijskem mestu Perchtoldsdorf in obsega pisarne, rekreativni in sporstitveni park in 5.000 m2 velik logistični center. Leta 2019/2020 so kompleks precej razširili in ga med drugim opremili tudi z ProMetallovimi žaluzijskimi rešetkami vrste “WALL”. Investitor in strokovnjak za elektroniko CODICO se zavzema za dizajn pri prodaji kakovostnih aktivnih in pasivnih elektronskih komponent ter med seboj povezanih sistemov. Avstrijsko zasebno podjetje z globalnim dosegom razvija rešitve, ki omogočajo produkte prihodnosti. ProMetall pa je ponudil rešitev za optimizacijo obstoječe fasade na zgradbi sedeža. Dobavili so prešane rešetke iz vroče cinkanega jekla (specifikacija: prešane rešetke MO 66×44; TS 30×2; FS 40×2; 45 stopinj poševno; vsestransko ploščato robljenje 30×3; premaz RAL-9007), ki niso samo odličen prekrivni element, temveč omogočajo kakovostno zaščito pred soncem in pogledi. Še ena odlična referenca za ProMetall, ki je v skladu z motom podjetja zaradi nadpovprečnega dizajna prava paša za oči. Izbira namenskih, vendar tehnično oblikovanih dizajnerskih elementov je zgradbi omogočila svež in sodoben videz.

VEČ NAPOTKE ZA NARIVANJE POIŠČITE TUKAJ.

Uporabite naš iskalnik referenc in
si referenčne projekte oglejte
v živo.