Cyta Shoppingwelt, Völs

GOLA DEJSTVA

Material

Ekspandirana pločevina tipa “Split”, aluminij 2 mm

Uporaba

Fasada

Lokacija

Cytastraße 1, 6176 Völs

Leto

2020

Arhitekt

ARGE Architekten Prachensky – Cernusca, Seefeld – Axams

Izvedba

Reinhard Eder BlechbaugesmbH, 9100 Völkermarkt

Posebnosti

Plošče posebnega formata po RAL prašnem barvanju v različnih barvah, ki jih je dobavil ProMetall, so bile pritrjene neposredno na podkonstrukcijo s pomočjo zakovic; tip »Split« je bil namenoma izbran, da bi dosegli visoko stopnjo zaščite pred nezaželenimi pogledi in s tem skrili inštalacije za ploščami ter jih zaščitili pred vremenskimi vplivi

ZAŠČITA PRED NEZAŽELENIMI POGLEDI IN VREMENSKIMI VPLIVI V ENEM IZDELKU

Nakupovalno središče Cyta Shoppingwelt v Völsu (Tirolska) je bilo odprto leta 2020. S skoraj 100 trgovinami in 15 restavracijami je nakupovalno središče zlasti zaradi Eurospara magnet za obiskovalce in priljubljena destinacija Tirolcev.

Obdajajočo oglasno pasico sestavljajo ProMetallove plošče iz ekspandirane kovine v posebnih formatih, ki so bile z zakovicami neposredno pritrjene na podkonstrukcijo. Ekspandirana pločevina, tipa “Split” je bila izdelana v več barvah po RAL lestvici, ki se ujemajo z dizajnom in vizualno v ospredje postavljajo različne površine oglasnega prostora. Tesna mreža tipa “Split” zagotavlja poleg zaščite pred vremenskimi vplivi tudi zelo visoko zaščito pred nezaželenimi pogledi, ki uspešno in vizualno skrije vse detajle instalacij, ki so za oglaševalno pasico. Pametna rešitev za trgovske centre, katerih fasade zahtevajo kompleksne tehnične podrobnosti.

EKSPANDIRANA PLOČEVINA - praktična in elegantna

Ekspandirana pločevina oziroma ekspandirane rešetke se oblikujejo iz enega kosa kovine, pri čemer ne nastanejo obrabljeni konci, obremenjeni spoji ali varjeni šivi. Na ta način temu trajnostnemu, robustnemu materialu omogočimo ogromno trdnost in površinsko stabilnost, zaradi česar je idealen za izdelavo fasad. V ta namen lahko uporabimo različne materiale. Mrežna očesa imajo večinoma obliko romba, šestkotnika, kroga ali kvadrata ter niso pletena ali varjena. Različne vrste mrežnih očes ustvarijo različne učinke. Material tudi v razrezani obliki ohrani svojo trdnost. Fasade iz ekspandirane pločevine so zaradi svojega tridimenzionalnega videza prava paša za oči.

PREBERITE VEČ STRETCH KOVINSKE REFERENCE POIŠČITE TUKAJ.

Uporabite naš iskalnik referenc in
si referenčne projekte oglejte
v živo.