Modna hiša Nagl St.Johann/Pongau

GOLA DEJSTVA

Material

Ekspandirana pločevina tipa »Innsbruck«, aluminij 2 mm , eloksirana

Uporaba

Fasada

Lokacija

Modehaus Nagl
Hauptstraße 105
5600 St. Johann / Pongau

Leto

2019

Arhitekt

mahore architekten ZT GmbH, 6020 Innsbruck

Izvedba

Freiberger Alois GesmbH, 5733 Bramberg

Posebnosti

Ponovno odprtje po obnovi, oktobra 2019; notranje trgovine z modnimi oblačili na 1500 m2 površine – zunanje na 400 m2. Fasade iz ekspandirane pločevine v najmodernejšem ProMetallovem dizajnu!

Odličen okvir iz kovine za vrhunsko modo

Modna hiša Nagl in St.Johann/ Pongau se vam od oktobra 2019 predstavlja v novi preobleki.

Na zdaj že na 1500 kvadratnih metrih poslovne površine se lahko Tirolci tukaj oblečejo v športna, priložnostna in elegantna ter izbrana oblačila. S preureditvijo in preoblikovanjem prodajnega prostora niso želeli zgolj pridobiti več prostora za še več blagovnih znamk, temveč tudi vzpostaviti trendovsko lounge območja za vse kupce ali njihove spremljevalce, ki radi spremljajo dogodke s skodelico kave ali kozarcem penine.

Zunanji prostor zgradbe je bil dizajnersko nadgrajen z najmodernejšo fasado iz ekspandirane pločevine ProMetall, ki se razprostira po 400 m2 površine. Ekspandirana pločevina tipa „Innsbruck“, iz eloksiranega aluminija 2 mm zdaj uokvirja ogromno izložbeno okno, hkrati pa dodatno ustvarja izbrano ozadje za oglaševalske predstavitve velikega formata. To je ozadje veleblagovnice, ki se zaveda, kako pomembna je dandanes predstavitev in bo na vas zagotovo pustilo velik vtis.

EKSPANDIRANA PLOČEVINA - praktična in elegantna

Ekspandirana pločevina oziroma ekspandirane rešetke se oblikujejo iz enega kosa kovine, pri čemer ne nastanejo obrabljeni konci, obremenjeni spoji ali varjeni šivi. Na ta način temu trajnostnemu, robustnemu materialu omogočimo ogromno trdnost in površinsko stabilnost, zaradi česar je idealen za izdelavo fasad. V ta namen lahko uporabimo različne materiale. Mrežna očesa imajo večinoma obliko romba, šestkotnika, kroga ali kvadrata ter niso pletena ali varjena. Različne vrste mrežnih očes ustvarijo različne učinke. Material tudi v razrezani obliki ohrani svojo trdnost.
Fasade iz ekspandirane pločevine so zaradi svojega tridimenzionalnega videza prava paša za oči.

PREBERITE VEČ STRETCH KOVINSKE REFERENCE POIŠČITE TUKAJ.

Uporabite naš iskalnik referenc in
si referenčne projekte oglejte
v živo.