Nakupovalno središče Donaupark Mauthausen, Mauthausen

GOLA DEJSTVA

Material

Ekspandirana pločevina tipa „Schwechat“, aluminij 2 mm vklj.
Winkelrahmen 60x30x3 und RAL-9007 Beschichtung

Uporaba

Fasada

Lokacija

Donaupark Mauthausen, Poschacherstraße 1, 4310 Mauthausen

Leto

2019

Arhitekt

Izvedba

GIG Fassaden GmbH, 4800 Attnang-Puchheim

Posebnosti

2018: Nakupovalno središče Donaupark zasije v novi luči! …podjetje ProMetall pa doda svoj prispevek z na montažo pripravljeno dobavo panelov iz ekspandirane pločevine; pribl. 660 m2 predstavlja privlačno ozadje nove fasade.

Vse, kar si srce poželi in to v enem nakupovalnem središču

Približno 19000 m2 veliko nakupovalno središče Donaupark Mauthausen že od leta 1900 predstavlja zaledje 120000 prebivalcem.

Zaradi več stopenj nadgradnje velja Donaupark danes za enega največjih nakupovalnih središč med Linzem in Amstettenom. Leta 2018 je bil ponovno porabljen večji znesek denarja z željo, nakupovanje v nakupovalni oazi v Zgornji Avstriji narediti še modernejše in udobnejše. Novi velikodušno dizajnirani vhodi obljubljajo sodobno in elegantno nakupovalno izkušnjo v več kot 50 trgovinah iz 14 različnih panog, z mednarodnimi in domačimi blagovnimi znamkami, vabljivimi kavarnami in udobnimi prostori za sprostitev. Poleg tega ima nakupovalno središče tudi zaprt prehod, ki med seboj povezuje posamezna območja nakupovalnega centra. Tako se lahko obiskovalci, zaščiteni pred dežjem in vetrom, sprehodijo od enega do drugega nakupovalnega centra.
Estetski prispevek k novi prenovi je podjetje ProMetall dodalo z na montažo pripravljeno dobavo panelov iz ekspandirane pločevine, tipa „Schwechat“, aluminij 2 mm, vključno s kotnim okvirjem 60x30x3 in premazom RAL-9007. Zdaj ozadje sodobne fasade prestavlja približno 660 m2 ekspandirane pločevine in tako bogato nadgradi videz celotnega nakupovalnega centra, ki dobesedno zasije v novem sijaju.

EKSPANDIRANA PLOČEVINA - praktična in elegantna

Ekspandirana pločevina oziroma ekspandirane rešetke se oblikujejo iz enega kosa kovine, pri čemer ne nastanejo obrabljeni konci, obremenjeni spoji ali varjeni šivi. Na ta način temu trajnostnemu, robustnemu materialu omogočimo ogromno trdnost in površinsko stabilnost, zaradi česar je idealen za izdelavo fasad. V ta namen lahko uporabimo različne materiale. Mrežna očesa imajo večinoma obliko romba, šestkotnika, kroga ali kvadrata ter niso pletena ali varjena. Različne vrste mrežnih očes ustvarijo različne učinke. Material tudi v razrezani obliki ohrani svojo trdnost.
Fasade iz ekspandirane pločevine so zaradi svojega tridimenzionalnega videza prava paša za oči.

PREBERITE VEČ STRETCH KOVINSKE REFERENCE POIŠČITE TUKAJ.

Uporabite naš iskalnik referenc in
si referenčne projekte oglejte
v živo.