Nakupovalno središče »TK-Maxx«, Innsbruck

GOLA DEJSTVA

Material

Ekspandirana pločevina vrste “Gumpoldskirchen”, aluminij 2mm

Uporaba

Fasada

Lokacija

Einkaufszentrum „TK-Maxx”, 6020 Innsbruck, Amraser-See-Straße 56

Leto

2019

Arhitekt

Investitor Stimpfl, Innsbruck

Izvedba

mglass GmbH, 4221 Steyregg

Posebnosti

Transparentna, mreži podobna lupina: »zlati« (prevlečeni) fasadni elementi iz ekspandirane pločevine.

POTROŠNIŠKI TEMPEL GLAVNEGA MESTA TIROLSKE

Ameriška trgovska veriga TK Maxx je odprla novo poslovalnico na zahodu Avstrije, tokrat v Innsbrucku.

Na 1600 m2 prodajnih površin bodo v Menardi centru pri Innsbruškem DEZ odslej ponujali vrhunske in dizajnerske znamke po cenah, ki so nižje od priporočenih. Asortiment poleg mode in negovalnih izdelkov obsega tudi igrače ter dekorativne artikle in izdelke ter dodatke za dom.

Menardi Center je večfunkcionalna zgradba, ki že od leta 1988 združuje privlačen dizajn in visoko kakovost objekta z odlično infrastrukturo. ProMetall je obstoječo fasado nadgradil s transparentno, mrežasto ekspandirano pločevino zlate barve iz 2 milimetra debelega aluminija vrste »Gumpoldskirchen« oziroma z ovojem, ki stavbo še dodatno izpostavi, da bi pritegnila pozornost kupcev. V sončni svetlobi se zunanji ovoj sveti kot darilna embalaža, ki namiguje, kaj se skriva v notranjosti: obsežna ponudba luksuznih stvari, ki si jih lahko privoščimo.

EKSPANDIRANA PLOČEVINA - praktična in elegantna

Ekspandirana pločevina oziroma ekspandirane rešetke se oblikujejo iz enega kosa kovine, pri čemer ne nastanejo obrabljeni konci, obremenjeni spoji ali varjeni šivi. Na ta način temu trajnostnemu, robustnemu materialu omogočimo ogromno trdnost in površinsko stabilnost, zaradi česar je idealen za izdelavo fasad. V ta namen lahko uporabimo različne materiale. Mrežna očesa imajo večinoma obliko romba, šestkotnika, kroga ali kvadrata ter niso pletena ali varjena. Različne vrste mrežnih očes ustvarijo različne učinke. Material tudi v razrezani obliki ohrani svojo trdnost.
Fasade iz ekspandirane pločevine so zaradi svojega tridimenzionalnega videza prava paša za oči.

PREBERITE VEČ STRETCH KOVINSKE REFERENCE POIŠČITE TUKAJ.

Uporabite naš iskalnik referenc in
si referenčne projekte oglejte
v živo.