PlusCity, Pasching

GOLA DEJSTVA

Material

Ekspandirana pločevina iz aluminija debeline 2mm, Vrste: „Amstetten“ + „Wörgl“ + „Salzburg“, premazana s prahom

Uporaba

Fasada

Lokacija

PlusCity, Pluskaufstraße 7, 4061 Pasching

Leto

2016

Arhitekt

Matschiner, St.Valentin
Plötzl, Linz

Izvedba

Schmidhofer Rudolf, Altenfelden

Posebnosti

Nakupovalna središča obožujejo ProMetallove ekspandirane pločevine.
3 različne vrste oblikovane v dizajn novega tipa.

HOLLYWOHOLLYWOOD SREČA LINZ OD MEETS LINZ

Leta 2016 so v 6. gradbeni fazi razširili nakupovalno središče Plus City v Linzu . Staro parkirno hišo so podrli in jo razširili z novim nakupovalnim središčem.

Dodali so podzemno garažo, kino in 70 novih trgovin ter gostinskih objektov. Novi objekt je bil obogaten za ogromno kupolo v posebni trapezasti obliki, pri čemer so tri različne vrste ekspandiranih kovin (Amstetten/ Wörgl/ Salzburg) oblikovali v dizajn novega tipa. Barvni koncept v beli, kremni in črni v povezavi z zlato temelji na logotipu središča Plus City in se ponavlja v celotnem nakupovalnem središču. Za vizualno podobo središča so bili razviti določeni materiali, kot so rumeni granit, aluminij z eloksiranjem C2, steklo s posebno plastjo in geometrične strukture, ki se kot rdeča nit prepletajo po celotnem objektu. Svetli prostori z ogromno naravne svetlobe so zasnovani zelo prostorno in zagotavljajo stalno doživetje nakupov.

EKSPANDIRANA PLOČEVINA - praktična in elegantna

Ekspandirana pločevina oziroma ekspandirane rešetke se oblikujejo iz enega kosa kovine, pri čemer ne nastanejo obrabljeni konci, obremenjeni spoji ali varjeni šivi. Na ta način temu trajnostnemu, robustnemu materialu omogočimo ogromno trdnost in površinsko stabilnost, zaradi česar je idealen za izdelavo fasad. V ta namen lahko uporabimo različne materiale. Mrežna očesa imajo večinoma obliko romba, šestkotnika, kroga ali kvadrata ter niso pletena ali varjena. Različne vrste mrežnih očes ustvarijo različne učinke. Material tudi v razrezani obliki ohrani svojo trdnost. Fasade iz ekspandirane pločevine so zaradi svojega tridimenzionalnega videza prava paša za oči.

PREBERITE VEČ STRETCH KOVINSKE REFERENCE POIŠČITE TUKAJ.

Uporabite naš iskalnik referenc in
si referenčne projekte oglejte
v živo.