Postaja kabinske žičnice Jennerbahn, Schönau am Königssee

GOLA DEJSTVA

Material

Jeklene rešetke iz vroče pocinkanega jekla vrste 31×31/30×2

Uporaba

Lokacija

Jennerbahn Seilbahnstation, D-83471 Schönau am Königssee, Jennerbahnstraße 18

Leto

2019

Arhitekt

Izvedba

Brugger, 5621

Posebnosti

Smučanje in/ali pohodništvo na bavarskem Königsseeju – ob podpori pribl. 30 ton ProMetallovih mrežnih rešetk! Potrebni sta bili natančnost in točnost za pravočasen zagon kabinske žičnice.

KABINSKA ŽIČNICA ZA VSAKOGAR

Z novo kabinsko žičnico Jennerbahn, ki je zamenjala staro žičnico iz leta 1953, za moderno, trajnostno gorsko pustolovščino ni več ovir.

Udobna in skorajda neslišna žičnica s kabinami za deset oseb v eni uri prepelje 1500 oseb in omogoča udobno vožnjo polno užitka na priljubljeni hrib Königssee. Smučarji, pohodniki, iskalci sonca in ljubitelji narave, žičnica vse pripelje do zgornje postaje. Od tod ali iz bližnjih restavracij lahko uživate v spektakularnem pogledu na Berchtesgadenske hribe. Pri gradnji je prvotni cilj predstavljala odsotnost ovir, zaradi česar je pozimi poleg klančin in dvigal, ki nadomeščajo stopnice, na voljo posebni dostop za smučarje na monoski smučeh, vso leto pa je na voljo tudi posebna kabina za zmajarje.

ProMetall je za mega projekt dostavil pribl. 30 ton vroče pocinkanih mrežnih rešetk vrste 31×31/30×2, pri čemer sta bila kakovost in natančna vgradnja ključnega pomena za neovirano delovanje naprave. Poleg tega je ProMetall izpolnil vse zahteve glede pravočasne predaje objekta, da je zagotovil pravočasen zagon žičnice. Posledično je bilo omogočeno doživetje za vsak letni čas in za veliko število obiskovalcev, ki lahko zahvaljujoč našim kakovostnim mrežnim rešetkam napravo uporabljajo varno in brez težav.

VEČ NAPOTKE ZA NARIVANJE POIŠČITE TUKAJ.

Uporabite naš iskalnik referenc in
si referenčne projekte oglejte
v živo.