Reklamni steber, Parndorf

GOLA DEJSTVA

Material

Ekspandirana pločevina vrste »Karlovac«, aluminij 2 mm vključno s prašnim premazom RAL9006_beli aluminij

Uporaba

Fasada

Lokacija

Pado Shopping Galerien
Richard-Erlinger-Platz 1 & 2, 7111 Parndorf

Leto

2020

Arhitekt

BEHF ZT GmbH, 1070 Dunaj

Izvedba

SRF Performance GmbH, 8850 Murau

Posebnosti

Sredi izzivov polnih »časov lockdowna« leta 2020, so realizirali ta projekt s skupno površino skoraj 1000m², pri čemer je ProMetall dobavil površinske plošče, pripravljene za montažo. Dolgoletno in zelo uspešno sodelovanje z arhitekti BEHF že v fazi načrtovanja, je tudi tokrat olajšala tehnično izvedbo zahvaljujoč odlično in vnaprej usklajenim željam in možnostim.

Če bi bil Goljat stolp

Leto 2020 je predstavljalo ogromen izziv za celotno človeštvo. Pomen besedne zveze mrtva točka je bi aktualen, kot še nikoli in zaprtje družbe je še posebej prizadelo trgovinski sektor, tudi nakupovalne galerije Pado v Parndorfu.

Kljub temu so vedeli, da morajo misliti vnaprej, zato so naročili reklamni steber s skupno površino skoraj 1000 m², ki bo v vsem svojem sijaju pozdravljal bodoče stranke, ki bodo, upajmo, spet kmalu drle v nakupovalni raj.
Za realizacijo reklamnega stebra, ki so ga zasnovali v biroju BEHF, je ProMetall dobavil delne elemente iz ekspandirane pločevine »Karlovac«, aluminij 2 mm in s prašnim premazom RAL9006 iz belega aluminija. Zahvaljujoč predhodnemu izpopolnjenemu sodelovanju med arhitekti in izvajalci, je bilo mogoče zagotoviti odličen rezultat. Danes reklamni element predstavlja impresivni element v celotnem kompleksu, ki deluje že od daleč. Kdo je do zdaj spregledal nakupovalno oazo, se več ne bo mogel izogniti vizualni stimulaciji, da se vsaj enkrat ustavi in si kupi nekaj veselja.

EKSPANDIRANA PLOČEVINA - praktična in elegantna

Ekspandirana pločevina oziroma ekspandirane rešetke se oblikujejo iz enega kosa kovine, pri čemer ne nastanejo obrabljeni konci, obremenjeni spoji ali varjeni šivi. Na ta način temu trajnostnemu, robustnemu materialu omogočimo ogromno trdnost in površinsko stabilnost, zaradi česar je idealen za izdelavo fasad. V ta namen lahko uporabimo različne materiale. Mrežna očesa imajo večinoma obliko romba, šestkotnika, kroga ali kvadrata ter niso pletena ali varjena. Različne vrste mrežnih očes ustvarijo različne učinke. Material tudi v razrezani obliki ohrani svojo trdnost.
Fasade iz ekspandirane pločevine so zaradi svojega tridimenzionalnega videza prava paša za oči.

PREBERITE VEČ STRETCH KOVINSKE REFERENCE POIŠČITE TUKAJ.

Uporabite naš iskalnik referenc in
si referenčne projekte oglejte
v živo.