See + Stadt Haid

GOLA DEJSTVA

Material

Perforirana pločevina vrste »Rv 3-5″, aluminij 3mm

Uporaba

Polnila za balkonske ograje

Lokacija

BVH See Stadt Haid
Schulstraße 1
4053 Haid bei Ansfelden

Leto

2021

Arhitekt

See + Maschik GmbH Innenarchitektur, 4600 Wels

Izvedba

Pfeiffer Metallbau, 4600 Wels

Posebnosti

ProMetallova all inclusive storitev = za montažo pripravljeni paneli z individulanimi, posebnimi perforacijami, izrezi in pritdritvenimi odprtinami

SANJSKI DOPUST NA BALKONU

Leta 2021 so s stanovanjskim kompleksom See Stadt Haid izgradili 50 novih lastniških in najemniških stanovanj, prilagojenih različnim potrebam.

Od majhnih stanovanj za samske do udobnih družinskih enot, ponujajo stanovanja v bližini prestolnice dežele Zgornje Avstrije vse, kar si sodobni stanovalci želijo. Stanovanjem pripadajo prostorni balkoni, ki so opremljeni s Prometallovo perforirano pločevino. Svetla 3mm debela pločevina vrste RV 3-5 ščiti pred nezaželenimi pogledi, vendar prepušča dovolj svetlobe, da ne ovira udobnega bivanja na prostem v okviru svojega stanovanja. Če bi bili morda znova prisiljeni doma preživeti več časa, kot smo načrtovali, naj se ob tem vsaj dobro počutimo.

Sredi težav zaradi COVIDA so bili pravočasno izdelani in dobavljeni paneli z individualiziranimi perforacijami, izrezi in odprtinami za pritrjevanje, da bi se lahko gradbena dela čim prej zaključila in stanovanja predala novim lastnikom.

PERFORIRANA PLOČEVINA - Klasika v novi preobleki

Perforirana pločevina se v Evropi proizvaja že od konca 19. stoletja. Nekoč se je uporabljala predvsem v industriji in strojništvu kot sito ali filtrirni element in kot zaščita. Kreativni oblikovalci in zahodnoevropski proizvodni strokovnjaki so izumili nov način uporabe te funkcionalne pločevine pri oblikovanju fasad. V sodobnih stanovanjskih in hotelskih objektih ali poslovnih kompleksih velja perforirana pločevina za priljubljeno vrsto fasade, ki obenem ščiti pred nezaželenimi pogledi, pogosto pa se uporablja tudi kot polnilo stopniščnih in balkonskih ograj. Perforirana pločevina pa je svoj praktičen namen ohranila tudi na področju oblikovanja, lahko pa se uporablja tudi kot zaščita pred hrupom pri gradnji. Prednosti, možnosti uporabe: Robustna surovina, kombinirana s funkcionalnostjo in videzom, oblikovanje transparentnih fasad ali fasad, ki ščitijo pred radovednimi pogledi, stopniščne in balkonske ograje, spuščeni pločevinasti stropovi, prezračevalna tehnologija, zaščita pred insekti v stanovanjskih objektih, blaženje hrupa.

VEČ PERFORIRANIH REFERENČNIH LIST JE NA VOLJO TUKAJ.

Uporabite naš iskalnik referenc in
si referenčne projekte oglejte
v živo.