Stadtwerke Amstetten GmbH

GOLA DEJSTVA

Material

Ekspandirana pločevina tipa »Lustenau«, 1,5 mm aluminij

Uporaba

Obloge za dvigala, obloge za cvetlična korita

Lokacija

Stadtwerke Amstetten GmbH
Stadtwerkestraße 2
3300 Amstetten

Leto

2022

Arhitekt

Izvedba

MetallPox GmbH, 3365 Allhartsberg

Posebnosti

Enak tip proizvoda v dveh različnih izvedbah, obdelavah in barvnih premazih oziroma uporabljan v popolnoma različne namene; lep primer raznolike uporabe ekspandiranih pločevin ProMetall v arhitekturi!

Ekspandirana pločevina, tokrat, povsem drugače

Centrala podjetja Stadtwerke Amstetten GmbH na naslovu Stadtwerkestraße 2 je sedež vodstva ter vseh področij podpore, kot sta oddelka nadzora in komunikacije, kot tudi tehničnih oddelkov in delavnic.

Tukaj vsak dan iščemo rešitve za trenutne izzive in načine zagotavljanja trajnostne prihodnosti na področju oskrbe z električno energijo in vodo. V okviru revitalizacije stavbe leta 2022 je dvigalo prejelo novo oblogo v obliki ekspandirane pločevine tipa »Lustenau« iz 1,5 mm debelega aluminija. Iz istega materiala je podjetje MetallPox GmbH iz Allhartsberga izdelalo veliko cvetlično korito, ki zdaj krasi zunanji prostor sedeža podjetja. To je lep primer, kako vsestranska je lahko uporaba ekspandiranih pločevin ProMetall v arhitekturne namene, ko izdelek pride v stik z kreativnimi ljudmi. Zelo smo radovedni, kaj nas še čaka.

EKSPANDIRANA PLOČEVINA - praktična in elegantna

Ekspandirana pločevina oziroma ekspandirane rešetke se oblikujejo iz enega kosa kovine, pri čemer ne nastanejo obrabljeni konci, obremenjeni spoji ali varjeni šivi. Na ta način temu trajnostnemu, robustnemu materialu omogočimo ogromno trdnost in površinsko stabilnost, zaradi česar je idealen za izdelavo fasad. V ta namen lahko uporabimo različne materiale. Mrežna očesa imajo večinoma obliko romba, šestkotnika, kroga ali kvadrata ter niso pletena ali varjena. Različne vrste mrežnih očes ustvarijo različne učinke. Material tudi v razrezani obliki ohrani svojo trdnost. Fasade iz ekspandirane pločevine so zaradi svojega tridimenzionalnega videza prava paša za oči.

PREBERITE VEČ STRETCH KOVINSKE REFERENCE POIŠČITE TUKAJ.

Uporabite naš iskalnik referenc in
si referenčne projekte oglejte
v živo.